Poszukujecie Państwo inspiracji? Zatem zapraszamy Was serdecznie na pokazy mistrzów kulinarnej sztuki! Na Targi Gastro-Hotel w Kołobrzegu. Grzegorz Gniech, czyli Mistrz Świata oraz Mistrz Polski w pokazach carvingu - sztuki rzeźbienia w warzywach i owocach.
W programie: o godzinie 10:00 nastąpi konkurs przeznaczony dla wystawców RSTU i nagroda Produkt Prohotel przeznaczona dla dystrybutora/producenta produktu przyjaznego i najbardziej użytecznego w gastronomii i hotelarstwie. Konkursowa komisja to Zarząd Regionalnego Stowarzyszenia Uzdrowiskowo - Turystyczno.
O godzinie 10:30 odbędzie się pokaz kulinarny Stowarzyszenia Euro Toques Sery Polska w naszych kuchniach, o godzinie 10:45 nastąpi szkolenie Savoir -vivre, czyli dobre praktyki postępowania i zachowania wobec Gości, a moderatorem tegoż spotkania jest Agnieszka Maszner-Paprocka, regionalny dyrektorIGHP i dyrektor finansowy hotelu HAVET. O godzinie 11:30 będzie miał miejsce kulinarny pokaz Stowarzyszenia Euro Toques Polska, pod hasłem: "Ryby oraz przyprawy w naszych kuchniach". O godzinie 12:30 odbędzie się Szkolenie, pod nazwą: "Kreatywność jest siłą napędową hotelarstwa". Moderatorem spotkania jest Agnieszka Maszner-Paprocka,regionalny dyrektor IGHP i dyrektor finansowy hotelu HAVET.
Na spotkanie zapraszamy Państwa bardzo serdecznie już 13-go marca 2020 roku, do kołobrzeskiej Hali Sportowej Milenium, znajdującej się przy ulicy Ppor. Łopuskiego E. 38. Wydarzenie rozpocznie się o godzinie 10:00, potrwa do godziny 15"00 i jest bezpłatne. Organizatorem imprezy jest Hotelarstwo GASTRO-HOTEL, a także Imprezy Targowe.
źródło: coigdzie.pl